امروز: چهارشنبه، 5 اردیبهشت 1403

کراتینه مو


مراقبت های بعد از کراتین


مراقبت های بعد از کراتین

  • استفاده از شامپو و ماسک موهای فاقد سدیم کلراید و سولفات
  • استفاده از روغن آرگان و کرم موهای با کیفیت
  • خشک کردن موها با باد سشوار که ضمن اینکه رطوبت مو که موجب ایجاد موخوره هست را برطرف میکند، موجب جذب بهتر روغن آرگان و کرم موتون هم میشه(لازم به ذکر است، روغن آرگان و کرم مو بین باد سشوار و مو به عنوان حائل عمل کرده و از آسیب وارده به وسیله سشوار جلوگیری می کند)
  • استفاده از کلاه به هنگام شنا و استخر
  • عدم استفاده مکرر از بابلیس، به جهت اینکه همانطور که مواد کراتین با حرارت جذب موهاتون میشه، به مرور زمان و استفاده مکرر از وسایل حرارتی از بافت موهاتون خارج میشه و دوام کراتینه موهاتون کاهش پیدا میکنه
  • استفاده از شانه های دانه به هنگام شانه کردن مو
  • استفاده از رنگ موهای فاقد آمونیاک به هنگام رنگ کردن مو
  • در صورت تمایل به دکلره کردن مو، استفاده از پودر دکلره های با کیفیت(البته دکلره کردن مو تا حدودی دوام کراتین را کاهش می دهد ولیکن دوام کراتینی که ما انجام میدیم بالا بوده و مسئله ای ایجاد نمیکند)


تعداد رزرو: 0

تفاوت میان کراتین و بوتاکس

به طور کلی کلیه افرادی که دارای موهای فر، وز و یا آسیب دیده می باشند با این دو نام تا حدودی آشنایی دارند و می دانند که هر دو روش جهت صافی و احیای مو استفاده می شود. اما این دو روش علاوه بر شباهت هایی که در جذب مواد (جذب با حرارت بالا به داخل فضاهای خالی کوتیکول مو) با هم دارنددارای تفاوت هایی نیز هستند که البته این موضوع در برندهای مختلف و با کیفیت های مختلف متفاوت بوده ولیکن ما به طور کلی چند مورد را خدمت شما عرض می کنیم:

واژه بوتاکس در زمینه مو همانند سایر زمینه ها جهت احیاء کاربرد دارد که با استفاده از مواد گیاهی در راستای ترمیم موهای آسیب دیده استفاده می شود.

جذب کراتین با بوتاکس با حرارت بالا به داخل فضاهای خالی کوتیکول مو امکان پذیر می باشد، بوتاکس و کراتین با مقدار کمی فرمالدیید مخلوط شده(نسبت فرمالدئید در بوتاکس به مراتب کمتر از کراتین می باشد) و سبب نگه داشتن مولکول های کراتین در کنار همدیگر می شود و به این طریق از خشکی و شکنندگی موها جلوگیری می شود.

در نتیجه تفاوت موجود در این دو به میزان فرمالدئید و به طبع آن در میزان صافی و دوام کار می باشد. اثر بوتاکس تقریبا بین 2 تا 4 ماه و اثر کراتین تقریباً بین 6 تا 9 ماه و یا بیشتر خواهد بود که این امردر هر دو مورد مستلزم مراقبت مشتری از موهای خود و همچنین استفاده از ماسک و روغن های مناسب بستگی دارد.



تعداد رزرو: 0

تفاوت ریباندینگ و کراتین

بررسی تفاوت های میان کراتین و ریباندینگ

به طور کلی کلیه افرادی که دارای موهای فر، وز و یا آسیب دیده می باشند با این دو نام تا حدودی آشنایی دارند و می دانند که هر دو روش جهت صافی و احیای مو استفاده می شود. اما این دو روش علاوه بر شباهت هایی که با هم دارند دارای تفاوت هایی نیز هستند که البته این موضوع در برندهای مختلف و با کیفیت های مختلف متفاوت بوده ولیکن ما به طور کلی چند مورد را خدمت شما عرض می کنیم:

مو‌ها از اسید‌های آمینه تشکیل شده اند که توسط پیوند‌هایی که ساختار مو را تعیین می‌کنند، به هم متصل شده‌اند. ریباندینگ مو که به آن نانو ریباندینگ هم می‌گویند با تغییرات شیمیایی موجب شکستن این پیوند‌ها شده و با ساخت مجدد آن­ها باعث تغییر در بافت مو می‌شود.

صافی ریباندینگ دائمی می باشد و تا زمانی که ریشه موهای شما رشد ننماید، موهای شما صاف و شلاقی باقی می ماند و البته موهای شما در این مدت هیچ حالت دیگه ای نمی گیرد.

ریباندینگ با توجه به اینکه در ساختار مو تغییر ایجاد می کند باعث از بین رفتن رطوبت و آب داخل ساقه مو میشود و موجب خشکی مو نیز می شود

ریباندینگ فقط می تواند روی موهای سالم و طبیعی اجرا شود. موهایی که با رنگ و اکسیدان قوی روشن شده باشند هرگز مناسب صافی با ریباندینگ نیستند و باعث آسیب و سوختگی شدید آن ها می شود و برای صافی و احیااین دسته از موها باید از کراتین و یا المنت استفاده کرد.

اما در خصوص صافی و لخت کردن موهای فر، خشک و وز از طریق کراتین کردن، باید مطلع باشید که این روش از طریق ورود کراتین با حرارت بالا به داخل فضاهای خالی کوتیکول مو امکان پذیر می باشد، کراتین با مقدار کمی فرمالدیید مخلوط شده و سبب نگه داشتن مولکول های کراتین در کنار همدیگر می شود و به این طریق از خشکی و شکنندگی موها جلوگیری می شود. دوام کراتین تقریباً 6 ماه یا بیشتر خواهد بود که این امر به طور مستلزم به مراقبت مشتری از موهای خود و همچنین استفاده از ماسک و روغن های مناسب بستگی دارد.

بعد از انجام کراتین شما می توانید مکرراً موهایتان را رنگ و لایت نمایید و مسئله ای برای موهای شما اتفاق نمی افتد.

شما بعد از کراتین می توانید موهایتان را با خیال راحت فر کرده و یا بابلیس بکشید و پس از شستن مجدد دوباره موهایتان به حالت صاف باز می گردد.



تعداد رزرو: 1

مواردی که لازم است به هنگام سشوار کردن پس از انجام کراتین مد نظر داشته باشید؟

مواردی که لازم است به هنگام سشوار کردن پس از انجام کراتین مد نظر داشته باشید؟

بعد از استحمام شما باید در ابتدا آب کلی موهای خود را گرفته، به نحوی که موهایتان مقداری نم دار باشد، سپس مقداری روغن آرگان به موهای خود زده و با یک شانه دانه درشت شانه کرده. در نهایت شما با سشوار تمام موهای خود را از بالای سر خشک نمایید، باید از اینکه موهای خود را کاملا خشک نموده اید اطمینان حاصل نمایید چرا که در صورت خیس بودن مو، به مرور زمان پوسیده شده و منجر به مو خوره خواهد شد.



تعداد رزرو: 2

آیا کراتین مو باعث ریزش مو می شود

آیا کراتین مو باعث ریزش مو می شود

در این خصوص نیاز است ابتدا توضیح مختصری در خصوص کراتین برای شما ارائه دهم، کراتین نوعی پروتئین طبیعی موجود در بدن انسان (موجود در پوست، مو و ناخن و ...) و ماده اصلی تشکیل دهنده مو می باشد. موهای شما به مرور زمان کراتین طبیعی خود را از دست می دهد و شما با انجام عمل کراتینه نسبت به بازگرداندن کراتین به موی آسیب دیده اقدام می نمایید، به همین منظور اگر شما از مواد اورجینال جهت کراتینه موهایتان استفاده نمایید به هیچ وجه با ریزش مو مواجه نمی شوید، لذا پیشنهاد می گردد در صورتی که تمایل دارید نسبت به کراتینه کردن موهایتان اقدام نمایید نسبت به تهیه مواد کراتینه اورجینال اقدام نموده یا در صورت صلاحدید به مراکز معتبر مراجعه کرده و از خرید مواد ارزان قیمت تقلبی خودداری نمایید.



تعداد رزرو: 9

مراقبت های بعد از کراتینه کردن مو

مراقبت های بعد از کراتینه کردن مو

استفاده از شامپو و ماسک موهای حاوی کراتین بعد از کراتینه کردن ضروری می باشد، به دلیل اینکه هم موجب افزایش دوام کراتین شده و هم از طرفی بهبود کیفیت مو را تسریع می بخشد.

روغن های آرگان، این روغن به تنهایی دارای فواید زیادی بوده که از جمله آن می توان به درمان و پوست و مو اشاره کرد. لذا استفاده از این مواد بعد از کراتین تآثیر شگرفی بر روی موهای شما خواهد گذاشت.



تعداد رزرو: 6

عوارض کراتینه کردن مو

عوارض کراتینه کردن مو

محصولات کراتین با توجه به قدرت صاف کنند گی بالایی که دارا می باشند حاوی مقدار زیادی فرمالدئید هستند که عوارضی همچون آبریزش و سوزش چشم و گلو را به همراه دارد، لذا به هنگام کراتین کردن باید از موادی که گیاهی بودهاستفاده شود که فاقد فرمالدئید بوده یا موادی که حداقل میزان ممکن را دارا باشند. سطح پایین این ماده در بیشتر مواد آرایشی موجود میشود، اما با این حال دمای بالای اتوی مو که در فرایند کراتینه کردن مو مورد استفاده قرار می گیرد پس از ترکیب با کراتین، دود و بخار فرمالدئید را تولید کرده که بسیار آسیب پذیر بوده و خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد. از دیگر اثرات این ماده شیمیایی که دردر دوز های بالا استفاده می شود می توان به قرمزی یا سوزش چشم، عطسه و آلرژی های خاص اشاره کرد، ضمناً امکان سوختگی مو با حرارت اتو مو هم زیاد است لذا توصیه می شود هرگز توسط افراد غیر متخصص و مبتدی کراتین کردن صورت نگیرد. ضمناً اگر موهای نازک و صافی دارید، حتی فکر کراتینه کردن را هم نکنید. مناسب ترین افراد برای کراتینه کردن، افرادی هستند که موهای فرفری، خشک و ضخیمی دارند.

.



تعداد رزرو: 3

کراتینه کردن مو چگونه است و چه کسانی باید موهای خود را کراتینه کنند

کراتینه کردن مو

کراتین کردن مو برای صاف کردن موهای فر و وز و همچنین ترمیم موهای آسیب دیده استفاده می شود. البته به این صورت که به هنگام کراتینه کردن، مواد کراتین با حرارت بالا با جایگزین کردن محتوای کراتین مو عمل می کند و با لایه های مو ترکیب شده و موجبات براق شدن، صافی و همچنین ترمیم کورتکس و نرم کردن فولیکول های مویِ آسیب دیده را فراهم می سازد و در نهایت تار مو لخت و نرم و با کیفیت تر می شود .

چه کسانی باید موهای خود را کراتینه کنند؟

این طور به نظر می رسد که مشتری اصلی کراتین کردن افرادی با موهای وز و فر باشند در صورتی که کراتین موجب تقویت مو شده و موجبات ترمیم موهای آسیب دیده را فراهم می کند حتی افرادی که از موهای خوبی برخوردارند. همچنین افرادی که با رنگ کردن های متعدد، اتو کشیدن بیش از حد مو، براشینگ و استفاده از مواد شیمیایی مختلف موهای خود را نابود کردن می توانند با کراتین کردن به صورت تدریجی نسبت به ترمیم و بهبود موهای آسیب دیده خود اقدام کنند.



تعداد رزرو: 2

لایه های تشکیل دهنده موی سر

لایه های تشکیل دهنده موی سر

به طور کلی تار موی سر از سه لایه 1- مغز مو 2- پوسته مو 3- پوشش مو تشکیل شده است

مغز مو یا مدولا در همه موها وجود ندارد. به طور مثال موهای کرکی فاقد مدولا می باشند

پوسته مو یا کورتکسکه استحکام و قابلیت کشسانی مو مربوط به این لایه می باشد و رنگدانه های ملانین مو در این قسمت قرار دارند.کورتکس از رشته هایی تشکیل شده که کوتیکول از آن مراقبت می کند و مانند چسب کراتین های مو را به هم می چسباند. به طور مثال موخوره با آسیب کوتیکول و درنتیجه آن از دست رفتن رطوبت کورتکس به وجود می آید.

پوشش مو یا کوتیکولخارجی ترین لایه مو می باشد که همانطور که گفته شد وظیفه محافظت از کورتکس را دارد.

شایان ذکر است ساختمان لوله‌ای و تونل مانندی که از سطح اپیدرم شروع شده و تا پایین درم ادامه می یابد و ریشه مو را احاطه کرده است نیز فولیکول مونامیده می شود.



تعداد رزرو: 1

کراتین مو چیست

کراتین مو چیست

کراتین مو یکی از ترکیبات تشکیل دهنده مو و عنصر اصلی سازنده مو می باشد که پروتئینی غنی از اسیدهای آمینه می باشد که به طور طبیعی در بافت مو وجود دارد و باعث صافی و درخشندگی و همچنین موجب استحکام مو می شود. پروتئین کراتین به دو نوع آلفا و بتا تقسیم می شود که کراتین موجود در موی انسان از نوع آلفا بوده و نوعی آمینو اسید حاوی گوگرد می باشد.



تعداد رزرو: 1